La aproape 25 de ani, pe care îi va împlini la sfârșit de mai, cântărețul Vasile Macovei a decis să părăsească pentru totdeauna rândurile burlacilor. Din fotografiile distribuite pe internet de către mai multe personalități din showbizul autohton, înțelegem că nunta are loc în această seară, la un restaurant din Chișinău. Mirele are la braț o mireasă seducătoare!

Printre primele fotografii pe care le-am surprins pe o rețea de socializare, în această seară, se numără și o poză de grup a Tatianei Spânu. Vedeta a pozat alături de de miri și a distribuit fotografia pe internet.

Din fotografii, vedem că aleasa lui Vasile Macovei este nimeni alta decât Cristina Bolboceanu, fiica ex-deputatului democrat Iurie Bolboceanu, cu care se află într-o relație de câțiva ani. Cristina este studentă și face studii universitare la Sankt-Petersburg.

În timp ce Cristina poartă o rochie albă, cu trenă lungă și umeri descoperiți, cântărețul a abordat și el stilul clasic și ales să poarte un smoching de culoare neagră.

La nuntă au fost invitați și alți artiști autohtoni, printre care Ionel Istrati, Tany Vander, Samir Loghin, Mariana Mihăilă și alții.

Mariana Mihăilă a sosit la petrecere nu doar în calitate de invitată, pentru că a ținut să le dedice mirilor și una din noile sale piese: „Lalele”. „Casă de piatră, Vasile Macovei și o nuntă de vis, cum se face la Paris!!!”, îi urează Mariana colegului și prietenului său.

Tot din fotografiile publicate pe internet, am aflat că la nuntă sunt prezenți și soții Melnic. Ambii soți au îmbrăcat ținute de culoare neagră.

„Sezonul se deschide cu “pushing money””, glumește Anatol. Prezentatorul TV a ținut să-și facă și câteva selfie-uri în compania soției sale, Tatiana, dar și a mirilor.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: