Interpretul Vasile Macovei a filmat recent un nou videoclip, aflat în vacanță în Tunisia. Artistul a avut-o drept parteneră și de această dată pe iubita lui, Cristina Bolboceanu, fiica deputatului democrat Iurie Bolboceanu. “Până în zori” este primul videoclip moldovenesc filmat pe continentul African, în deșert. Vasile Macovei s-a pregătit multă vreme de aceste filmări, ținând cont de fiecare detaliu. Filmările s-au desfășurat în deșertul Sahara, iar căldura de acolo a fost cel mai greu ce a trebuit să rabde interpretul și prietena lui. Întrebat cât l-a costat o asemenea plăcere, Vasile a declarat pentru revista noastră: “Nu vreau să mă dau în spectacol cu anumite sume, pot doar să vă spun că a fost o sumă destul de mare, drept pentru care nu am ales să fac o lansare oficială cu mare tam-tam.”

Dacă despre sacrificiile financiare artistul nu a vrut să vorbească, atunci despre celelalte Vasile ne-a povestit cu lux de amănunte: „Nu eram foarte bronzat, așa că am fost nevoit să merg la solar pentru a corespunde locației în care am filmat. Am făcut și epilare, am ținut ți cură de slăbire – totul pentru a arăta perfect în acest material video. Adevărul e că mi-am dorit ceva deosebit, comercial, iar pentru acest lucru e nevoie de sacrificii”.

Transpirație, mult nisip în ochi și multe duble – iată ce își amintește Vasile din filmările ultimului său clip. Nu va uita locurile frumoase și nu regretă că a fost Tunisia, deși el planifica să filmeze în Grecia sau în Egipt. Vouă cum vă pare clipul și piesa “Până în zori” de Vasile Macovei?

Distribuie articolul: