O mică parte din noua generație de designeri din Pakistan atrage atenția presi asiatice dedicată femeilor și fashioniștilor. Acești tineri fac furori la ei acasă, aducând pe podiumurile asiatice un amestec frumos de modă tradițională pakistaneză și tendințe globale în materie de fashion pentru o tendință a lor – unică și specială. Pentru un plus de culoare și mister, europencele sau americancele în curând își vor pune straie pakistaneze sau vor căuta stofe speciale ca să semene cu ele. 

Misha LakhaniMisha Lakhani, în stilul lui Abu Jani și Sandeep Khosla

Primele colecții Misha Lakhani au fost complicate și regale, pline de farmecul lumii vechi, dar cu un strop de modernitate. Ea descrie stilul ei ca fiind unul „destul de boem”, care a devenit rapid popular în toată țara. Colecțiile ei sunt o fuziune de textile și de măiestrie de epocă.

Misha lankhamidesigner pakistan

Mahgul RashidMahgul Rashid, în stilul lui Nachiket Barve

Un nume recent în lumea modei pakistaneze, Rashid aduce pe podium amestecul țesăturilor tradiționale și al broderiilor manuale. Jachetele ei matlasate și topurile sale au fost un hit imediat în rândul celebrităților și fashionistelor din tot Pakistanul.

Mahgul RashidMahgul Pashid

Mohsin AliMohsin Ali, în stilul lui Rahul Mishra

Acest copil nou de la bloc a infuzat unele accente „cool” în lumea modei pakistaneze. Un absolvent al Institutului Pakistanez de Fashion Design, Ali are atuul său prin colajul de modele indigene și broderii de mână locale în moduri inovatoare. Face chiar o impresie îndrăzneață de tot.

Mohsin AliMihsin Ali

UmaimaUmaima Mustufa, în stilul lui Anamika Khanna

La mai puțin de un an de la lansarea sa în lumea modei, numele Umaima Mustufa este deja bine cunoscut. Fiecare piesă vestimentară de-a ei este atent construită, hainele ei de epocă, inspirate sunt o asociere dintr-o serie de țesături și texturi – de la lanțuri de metal groase și până la voaluri de șifon. Fiecare articol de îmbrăcăminte este o piesă de artă bine gândită.

 

 

 

 

 

UmaimaUmaima

Foto: Elle.in

Distribuie articolul: