„Vali Boghean & Band” a oferit o dată în plus publicului o seară de neuitat. Pe lângă zvonul că interpretul şi-ar fi găsit sufletul-pereche, lucru confirmat în timpul concertului, Vali Boghean şi-a etalat talentul alături de echipa sa.

Pe parcusul a 2 ore, publicul a plâns şi a cântat alături de interpret, iar apariţia piesei „Boschetar” a fost devorată de întreaga sală. În timpul interpretării piesei „Unde-i dragostea” interpretul a împărtăşit publicului precum că şi-ar fi găsit dragostea, după care a şi glumit pe seama unei eventuale nunţi. 

„De Valentin Boghean am aflat demult şi de atunci i-am urmărit evoluţia. Aş vrea foarte mult să rămână la fel de inspirat şi să ne poată bucura în continuare. Concertul de azi mi-a plăcut foarte mult. M-am aşteptat poate să mai dureze şi anume partea unde Valentin cântă solo. E foarte sincer fie că o face solo, fie că o cîntă la instrumente ” a declarat Rodica Damian, spectatoare.

Concertul n-a avut un scenariu predifinit, iar improvizarea a fost la ea acasă. Publicul a fost receptiv şi a cerut cu insistenţă să fie interpretată a doua oară piesa „Boschetar “.

Fiind întrebat dacă s-a aşteptat la o cerere de bis, Valentin Boghean a spus că „niciodată nu trebuie să te aştepţi! Tot ce facem noi este un lucru, care trebuie de fiecare dată demonstrat. Fiecare această dată poate fi ultima. Bis-urile nu le poţi aştepta, de ele te poţi doar bucura. Undeva le intuieşti, undeva le pregăteşti. E o prostie să consideri nerealizat concertul, care nu e cerut la bis…”
 
La eveniment au fost prezenţi spectatori de toate vârstele. 

Distribuie articolul: