Poveștile de iubire ale fraților Konstantin și Valery Meladze se aseamănă destul de mult. Ambii artiști au divorțat de soții pentru ca într-un final să-și lege destinul cu câte una dintre ex-membrele trupei VIA Gra. Și dacă în cazul producătorului Konstantin Meladze vorbim despre Vera Brejneva, Valery Meladze a divorțat de soția care i-a dăruit 3 fete pentru a fi cu Albina Dzhanbaeva - și ea membră a trupei VIA Gra. Alături de ea, educă astăzi un fiu. Ex-soția cântărețului a vorbit despre infidelitatea soțului în cadrul unei emisiuni TV.

Irina și Valery Meladze au divorțat oficial în 2014, după o căsnicie de mai bine de 20 de ani. Deși îi este și azi greu să vorbească despre asta, ex-soția interpretului a accepat provocarea în contextul emisiunii „Русские сенсации”, de la HTB. A acceptat pentru prima oară propunerea de a vorbi despre despărțirea de soțul său.

Soții și-au unit destinele încă în perioada studenției, după care Irina a născut 3 fiice și nu-și mai vedea soțul acasă decât două zile în săptămână. Mai mult, a ajuns să afle din presă noutățile despre soțul său. În contextul emisiunii, Irina a declarat că trebuia să-i nască lui Valery și un fiu, însă copilul și-a pierdut viața în burta mamei.

Despre infidelitatea soțului a aflat în 2006, la o gală de decernare a premiilor muzicale. Irina și o fiică îl așteptau pe Valery în sală, însă cântărețul a dispărut întreaga seară. Când a reapărut, s-a ivit dintr-o altă parte a sălii. Soțul și-a mărturisit fapta acasă.

Chiar dacă Irina s-a resemnat deja cu alegerea soțului, fiicele cântărețului sunt cele care suferă până și astăzi din acest motiv:

„Înțelegeam că ceva se întâmplă și admiteam orice, nu și ceea ce avea loc în realitate.

În acest an, toată această istorie împlinește 10 ani. Vreau să pun punct și să merg înainte.

Am aflat din presă că în trupa lui a apărut o nouă back vocalistă – Albina. Peste un timp, ea a apărut în VIA Gra. N-am înțeles cum a fost luată, pentru că nu corespundea după niciun criteriu.

Mi-am dat seama că Albina era destul de stresată din cauza asta, dar eu nu înțelegeam cauzele acelui comportament. Acolo erau și alte membre ale acestei trupe muzicale, dar restul erau liniștite. Doar Dzhanbaeva era foarte nervoasă, îi fugeau ochii, clipea des și a încremenit atunci când m-am apropiat de ea. Cred că am felcitat-o chiar cu ocazia nașterii copilului.

Valery mi-a zis că are o relație în afară și chiar că are un copil. Atunci când îl întrebam despre cine e ea, nu răspundea nimic. Am avut nevoie de 20 de minute ca să aflu cine este.

49686_2_600x437

N-am putut să accept o asemenea trădare din partea unui om drag, pe care îl consideram prieten. Pentru ce i-a fost el necesar? Interesant: dacă vindea mandarine la piață, la fel îi era de ajutor? Iubire? Îmi provoacă râsul.

Când au început să-mi sune jurnaliștii, am găsit numărul ei de telefon și am rugat-o să ne vedem. A refuzat însă”, a declarat Irina Meladze, în cadrul emisiunii.

Foto: medikforum.ru, captură video, 7Days

Distribuie articolul: