Dimineața ai nevoie de energie, iar un desert potrivit este chiar ceea de ce ai nevoie! Valeria Țurcan îți recomandă rolouri delicioase cu cremă de ciocolată.

rolouri2Ingrediente:
6 felii de pâine pentru toast
1 banană
3-4 linguri de Nutella
1-2 ouă de găină (în dependență de mărime)
1 lingură zahăr pudră
1 linguriță (rasă) de scorțișoară
Ulei

Mod de preparare:
1. Taie la fiecare felie de pâine marginile mai tari.
2. Cu un melesteu aplatizează puțin feliile de pâine.
3. Taie banana în bucăți (după preferință).
4. Întinde nutella pe toată suprafața pâinei.
5. Pune bucățile de banană într-un rând pe partea de jos la fiecare bucată de pâine.
6. Rulează feliile de pâine (nutella v-a ține rulourile sigilate).
7. Pune o tigaie cu puțin ulei la foc mediu.
8. Ia câte un rulou și trece-l prin oul zbătut (scuturând excesul) apoi pune-l pe tigaie. Procedează la fel cu restul de role. Rumenește-le pe toate părțile.
9. Scoate rulourile pe un șervețel de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime (pentru câteva secunde).
10. Între timp amestecă zahărul pudră cu scorțișoara pe o farfurie plată. Trece fiecare rulou prin mixtura de zahăr și scorțișoară încât să fie acoperit pe toate părțile.
11. Servește rulourile imediat (cât sunt calde).

Alte rețete delicioase găsești și pe Valeriesfood.md