Pe final de vară, Victoria Lungu, alias VickyLu și-a surprins admiratorii cu un videoclip filmat la mare. Totuși, eroina principală nu este interpreta, ci fiica acesteia.

Este pentru prima dată când Valeria s-a filmat într-un videoclip din proiectul VickyLu. Și, debutul a fost cu succes. Mai mult, fiica artistei nu e doar actrița din imagini, ci și cea care a pus la punct toate detaliile referitoare la scenariu și regie. Tânăra a fost și stilista mamei sale.

„Valeria a ales actorii, Valeria a ales echipa, actorul pentru mine, dar și pentru ea. Sunt foarte fericită și vreau să îi mulțumesc ei, pentru că și ca regizor, și ca actriță, și ca fiică a fost de nota 10. Eu cred că Valeria e mult mai talentată decât mine. Eu nici nu am văzut cum s-a montat. Ea a decis data lansării, a decis tot. Am privit doar produsul final”, a spus interpreta în cadrul emisiunii Veranda de la Jurnal TV.

lungu

Piesa „De vină este vara” a fost lansată acum trei luni și este semnată de Valeriu Pașa.

În premieră, Victoria Lungu a dezvăluit și faptul că Valeria pregătește un nou proiect. În această toamnă se va lansa în muzică, iar cântăreața speră să-i calce pe urme.

capture-20170904-132850

Foto: Captură video