Suntem în luna dragostei, luna în care iubirea și romantismul în cuplu vor pluti pretutindeni. Pentru cei care se iubesc, Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiților are o semnificaţie aparte. Atât bărbaţii, cât şi femeile aşteaptă această zi frumoasă ca să le facă surprize cât mai originale și interesante. 

În acest an, Cămăruța Verde de la Daria Room are o propunere tentantă atât pentru EA, cât și pentru EL. Esteticienele vă vin în ajutor cu cele mai noi terapii absolut non-invazive, gândite pentru tenul gingaș al femeii și pentru cel puternic al bărbatului. În Cămara Verde puteți să vă lăsați răsfățați alături de persoana iubită.

Sărbătorește Iubirea la Daria Room!

„Sărbătoarea Iubirii este întotdeauna mai frumoasă în Cămara Verde, întrucât ți-am pregătit cea mai atractivă ofertă la 2! E ziua în care trebuie să arătați senzațional și să vă simțiți minunat împreună, e timpul să profitați de ceea ce v-am pregătit: 

📌 Tu te bucuri de o Mezoterapie Virtuală, așa ca să ajungi să strălucești ca o prințesă;
📌 El – de o Oxigenare cu Oxigen Hiperbaric, să fie arătos și fresh pentru seara voastră în doi!

Bucurați-vă de cele mai performante servicii, lăsați-vă răsfățați, iar de restul ne ocupăm noi!”, ne spune Ana Platonov, fondatoarea Daria Room.

Serviciul pentru cei doi este la un preț special de 999 lei și vă promite relaxarea și amintiri de neuitat în palmares! #IloveDariaRoom #lunadragostei Oferta este valabilă până pe 25 februarie, ne mai asigură esteticienele Daria Room.

 

View this post on Instagram

 

Oferta speciala Valentine’s Day – Sarbatoreste Iubirea la Daria Room! Sarbatoarea Iubirii este intotdeauna mai frumoasa in Camara Verde, intrucat ti-am pregatit cea mai atractiva oferta la 2! ♥️Si cum in aceasta zi trebuie sa aratati senzational si sa va simtiti minunat impreuna e timpul sa profitati de ceea ce v-am pregatit! Bucurati-va de cele mai performante servicii, lasati-va rasfatati, iar de restul ne ocupam noi!♥️ 📌Tu te bucuri de o Mezoterapie Virtuala, asa ca sa ajungi sa stralucesti ca o printesa. 📌 El – de o Oxigenare cu Oxigen Hiperbaric, sa fie aratos si fresh pentru seara voastra in doi! 999 lei va relaxeaza si va aduc in palmares amintiri de neuitat♥️! #IloveDariaRoom #lunadragostei P.S. Oferta valabila pana in 25 februarie!

A post shared by Daria Room (@dariaroom) on

P