Dacă pentru unii vara a fost un prilej de odihnă, pentru Valentin vacanţa a fost un motiv potrivit de muncă. Tânărul a înregistrat prima sa melodie şi a filmat un videoclip. Pentru a păşi cu dreptul  în showbizzului autohton, părinţii tânărului au scos 4000 de euro din buzunar. 

În prezent, Valentin este student în anul III la Colegiul Republican de Muzică “Ştefan Neaga”, la catedra dirijat coral şi canto academic. Întrucât studiile îi ocupă tot timpul liber, Valentin a decis ca vara vaceasta să renunţe la vacanţă şi să lucreze serios asupra unui repertoriu muzical. Pentru asta, tânărul a apelat la cantautorul Alexandru Vdovicenco, care i-a compus prima melodie intitulată “Iubita mea”, iar pentru a se face remarcat mai uşor în faţa publicului, Valentin a apelat şi la o echipă de filmare profesionistă pentru a filma şi un videoclip.

“Am avut mari emoţii, pentru că a fost prima mea experienţă de acest gen. Însă, graţie regizorilor am ajuns la un rezultat final sper eu frumos”, declară tânărul precizând că cele trei zile de filmare s-au desfăşurat în patru locaţii diferite.

În videoclip, Valentin apare alături de patru domnişoare, pe care le primblă într-un automobil luxos. Chiar dacă în viaţa reală nu a avut ocazia să fie oprit de o poliţistă sexy, în videoclip acest lucru i s-a întâmplat.

Vezi aici noul videoclip

Distribuie articolul: