Invitatul de ieri din studioul UNIMEDIA, Vadim Pistrinciuc, a declarat că este în căutare de afecțiune și sprijin din partea unei femei. Burlacul nu s-a arătat prea încântat că se regăsește în top 10 al burlacilor din politica moldovenească și recunoaște că este în căutarea unei consoarte. “Eu contest nițel acest clasament. Nu știu cum am ajuns în acest top, nu mă consider astfel, în primul rând n-am desfășurat activități economice și nu cred ca am pentru ce fi râvnit sau invidiat”, crede vicepreședintele Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Pistrinciuc mai declară că, pentru el, a fi burlac, nu e mare onoare și lucrează în acest sens. “Este o problemă și sunt în căutare, orice burlac e în căutarea unui reper și afecțiune care să-i suplinească acest gol. Recunosc că prezența în acest top este mai degrabă un punct slab, decât unul forte și sunt în căutări”, spune Vadim.

Ce crede vicepreședintele Liberal Democraților despre femeile din politica moldovenească, dar și alte detalii din relația sa cu președintele partidului, Vlad Filat, aflați din interviul UNIMEDIA.

Distribuie articolul: