Vara este anotimpul propice pentru o vacanță de vis. Artiștii de la noi nu fac excepție și se întrec în odihne, care mai care, doar le merită, după un am plin de muncă pe la concerte și petreceri private… Iată ce destinații aleg vedetele: Karizma s-a delectat cu o escapadă văratică pe insulele grecești. Iar fotografiile plasate pe Facebook au demonstrat cât de bine arată interpreta și că vacanța a fost reușită sută la sută.

Anul trecut, soții Veronica şi Ion Paladi au renunțat la vacanță, iar anul acesta au ales unul dintre litoralurile din Turcia. La odihnă au mers împreună cu finii, părinții acestora și socrii interpretului. Alături de cei dragi s-au simțit minunat.

 

Cezara merge la mare în Bulgaria și apoi se va odihni în Ucraina, unde are o casă, moștenită de la bunica.

Igor Cuciuc, împreună cu familia, s-a odihnit activ în Turcia. Cântărețul s-a aventurat să sară cu parașuta. Următoarea destinație este Spania, unde va merge într-o vizită la prieteni.

Mariana Şura a ales din nou Coasta de Azur, în Franța. Timp de două săptămâni a vizitat mai multe locuri superbe, printre care Monaco, Saint Tropez și, desigur, Cannes.

 

Ionel Istrati va merge la mare în Ucraina, unde se va distra cot la cot cu gașca de prieteni.

Sursa: JTV

Viorica Radu