Săptămâna trecută, v-am relatat despre locațiile pentru odihnă, alese de o bună parte din vedetele autohtone. Astăzi, vom continua turul virtual al călătoriilor, și vă vom prezenta spre ce destinații mai optează vedetele noastre, în plin sezon de vacanță.

Cristina Scarlat a ales, și pentru această vară, o destinație tradițională pentru familia Gîrlă. Împreună cu Sergiu și cei doi copii, reprezentanta țării noastre la Eurovision a ales să se bronzeze pe una din plajele luminoase ale Greciei.

Mihai Gandraman, din Brio Sonores, a mers împreună cu soția tot pe litoralul grecesc.

Nicoleta Gavriliță a optat pentru plimbările cu gondola. Împreună cu Andrei Tostogan, iubitul său, Nicoleta a ales să se alinte cu peisajele cuceritoare din Veneția (Italia).

Cătălin Josan este tot în Italia și a plecat într-acolo tot cu Laura Cioclea, chiar dacă n-o scoate în vileag, în galeria sa de fotografii. 

Interpreta de muzică populară Viorica Lupu s-a întors, recent, dintr-o călătorie în Kemer, sud-vestul Turciei. Viorica a plecat în Turcia împreună cu Sergiu Pavlov, iubitul acesteia.

Și Igor Cuciuc s-a odihnit în Turcia, acum câteva zile. Interpretul s-a bucurat împreună cu întreaga familie de plajele însorite din Turcia.

Diferită de restul, interpreta Olesea Olteanu a decis să se retragă pe Costa de Azahar, din Spania.

Iar Dianna Rotaru își etalează costumele de baie pe fantastica plajă din Côte d’Azur, Cannes.

Foto: arhiva personală, facebook