Mai puține vedete își permit să se alinte cu vacanțe ca ale interpretei Jasmin. Vedeta, împreună cu întreaga familie, s-a odihnit, înainte de Revelion, la o stațiune din Megève (Franța), în regiunea Rhône-Alpes. Câteva zile mai târziu, vedeta a schimbat aerul montan pe odihna exotică dintr-una din țările calde.

„Am întâlnit Revelionul în compania oamenilor apropiați și dragi. Am făcut o excepție și ne-am întreptat spre una din țările calde. Pe 31 decembrie, am pășit pe litoralul marin, am admirat oamenii care practicau scufundări, iar atmosfera de sărbătoare a dispărut de parcă nici n-a fost. Sună straniu, dar de Revelion mi-am dorit să simt cum scârțâie zăpada sub picioare și cum te pișcă gerul de obraji. Fără ele, Revelionul nu e sărbătoare, ci pur și simplu o filă ruptă din calendar”, spunea Jasmin, pentru Hello Magazine.

După experiența alpină, pentru Jasmin și familia sa a urmat o cură bună de relaxare. Familia Shor s-a îndreptat spre hotelul de 5 stele „Four Seasons Maldives”, situat pe Landaa Giraavaru – una din insulele Maldive; cu bazin privat și sală de sport inclusă. Grație frumuseții acestei insule, locul este protejat de UNESCO.

Vedeta n-a ezitat să se laude, nici de data asta, cu o grijă sporită față de felul în care arată, retrăgându-se zilnic în sala de sport. 

Foto: Instagram

Distribuie articolul: