Tăria cu care a crezut în vis l-a făcut pe Sebastiano Pau-Lessi sau SEBalter să devină reprezentantul din acest an al Elveției la cel mai important concurs muzical de pe continentul european. Piesa pe care o va interpreta se numește “Hunter of Stars” și posedă o dinamică nemaivăzută până acum, pe scena acestui concurs de muzică!

De la vârsta de șase ani, este acompaniat de vioară – un talisman care i-a adus noroc și carismă, în calitatea sa de interpret se muzică rock și folk.

SEBalter cântă la vioară deja de 22 de ani și a decis de nenumărate ori să lase muzica, însă cea care l-a întremat a fost tot vioara.

În luna februarie a acestui an, când a pășit cu dârzenie în cariera sa de solist, SEBalter a fost ales de juriu și public pentru o misiune la care a visat dintotdeauna – aceea de a reprezenta Elveția pe scena Eurovisionului din Copenhaga.

“Hunter of Stars” este expresia a ceea ce SEBalter a început să facă după ce a renunțat să fie parte a vreunei trupe muzicale. ”A fost un joc de noroc, care a dat roade” afirmă Sebastian, cu referire la această piesă dinamică, pe care o va interpreta la începutul lunii mai, în Danemarca.

Videoclipul piesei a fost regizat de Nick Rusconi și a fost lansat la 17 martie 2014. Filmările au avut loc la Hotel Royal Splendide din Lugano, Elveția.

Această piesă va fi single-ul de debut în cariera sa de solist, iar la vară, SEBalter plănuiește să meargă într-un turneu muzical prin toată țara.

Amintim că Orange Moldova și Moldova Agroindbank vă prezintă etapa internațională “Eurovision Song Contest 2014”.

Vă invităm să accesați modulul Eurovision 2014 pentru a asculta și vota piesele interpreților favoriți.

Distribuie articolul: