După ce, în 2012, a cântat piesa ”The Social Network Song (Oh Oh-Uh-Oh Oh)” , iar anul trecut – piesa ”Crisalide” la Eurovision, pentru Republica San Marino, în acest an, va cânta ”Maybe”. Vorbim despre una și aceeași interpretă: Valentina Monetta – cântăreața care a fost aleasă pentru a treia oară consecutiv, pentru a reprezenta una dintre cele mai mici state independente din Europa – San Marino.

La 39 de ani ai săi, Valentina Monetta a devenit un brand personal, un simbol al selecției naționale la Eurovision.

Mass-media străină afirmă cu glas tare: performanța live a Valentinei este una crucială. Cântăreața intră atât de mult în contact cu publicul, încât este greu s-o dezlipești de el.

Ea creează o realitate ”aici și acum” și te transferă direct în universul în care cântă, pentru că are muzicalitatea în sânge. Este o artistă liberă și o femeie liberă!

În melodiile Valentinei Monetta, vei regăsi suferința umană, ironia și sarcasmul, dragostea.

Dacă de două ori a mers al Eurovision și n-a avut noroc, a treia oară, speră Valentina, norocul îi va surâde. Piesa pe care o va cânta în seara asta vorbește de la sine: se numește ”Maybe” (”Poate”).

În 2012, piesa „The Social Network Song (Oh Oh-Uh-Oh Oh)” s-a clasat pe locul 14, în prima semifinală, deci nu a trecut în finală.

În 2013, piesa ”Crisalide” s-a poziționat pe locul 11, în a doua semifinală, deci n-a trecut nici atunci în finală.

Anul acesta, piesa de concurs a Valentinei Monetta a fost scrisă de Ralph Siegel, în colaborare cu Mauro Balestri.

Amintim că Orange Moldova și Moldova Agroindbank vă prezintă etapa internațională “Eurovision Song Contest 2014”.

Vă invităm să accesați modulul Eurovision 2014 pentru a asculta și vota piesele interpreților favoriți.

Distribuie articolul: