Dacă anul trecut a evoluat pentru Republica Moldova la două concursuri internaționale de frumusețe, în acest an Crina Stîncă ne va reprezenta țara la o altă competiție de top - Miss Grand International 2016.

Potrivit agenției ExclusivEvent, care a organizat selecția, tânăra care va purta faima țării noastre la Miss Grand International din acest an are 25 de ani, este originară din Briceni și se poate lăuda cu studii juridice, făcute la Bălți. Pe lângă parametri fizici (88-61-92, la o înălțime de 178 cm), Crina cunoaște limbile străine rusă și engleză.

Tânăra manifestă o slăbiciune aparte pentru makeup, urmând chiar și studii în acest domeniu. O altă slăbiciune a ei este creația vestimentară, tocmai din acest motiv basarabeanca va evolua în concurs cu ținute proprii, plus o rochie semnată de către designerul hollywoodian Christian Pelayo.

Concursul se va desfășura între 6 – 26 octmbrie, în orașul american Las Veegas.

 „După ce am reprezentat Moldova, în 2015, la competițiile Top Model of the World din Egypt și Miss Tourism Queen International din China, participarea din acest an va fi o provocare pentru mine, eu având șansa de a-mi testa experiența acumulată în 2015, dar și de a învăța lucruri noi și a acumula o experiență extrem de valoroasă.

Știu că pentru a câștiga o competiție importantă de frumusețe, frumusețea fizică trebuie obligatoriu completată de calități morale și de inteligență. Responsabilitatea pe care o am în acest moment, promovând Moldova și turismul ei cât și mesajul competiției –  „Stop the War” în Las Vegas, mă ambiționează și mă impulsionează pentru a da tot ce am mai bun în vederea ocupării unui loc cât mai bun pe podiumul din SUA”, spune concurenta.

Foto: Miss Grand International Moldova

Distribuie articolul: