Probabil ați cunoscut povestea tristă a medicului ginecolog moldovean, Boris Gâlcă de la emisiunea „Prețuiește Viața” cu Andreea Marin. Bărbatul a fost desemnat viceminitru de către Ministru al Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Mircea Buga.

Medicul ginecolog a emoționat o Românie întreagă acum doi ani, când a venit la „Prețuiește Viața” de la TVR ca să dezvăluie istoria cutremurătoare din viața sa.

Din cauza unei rupturi de anevrizme, Felicia, soția lui Boris Gâlcă a fost țintuită la pat și lipsită de abilitatea de a mai vorbi. Tragedia întâmplată i-a unit și mai mult pe Boris și Felicia. A fost și este un soț care luptă pentru viața ei și îi este mereu alături.

mircea-buga-si-a-desemnat-un-viceministru-11473

„Cea mai mare valoare este dragostea noastră. Încercăm să trăim o viață normală. trebuie să ne trăim viața cu demnitate. Chiar dacă ești bolnav, trebuie să îți trăiești viața. Să îi oferim omului de lângă noi o viață trăită cu sens”, a spus Boris la „Prețuiește Viața” difuzată în anul 2013.

Amintește-ți de istoria povestită de Boris Gâlcă aici: 

Bărbatul a demonstrat, prin fidelitate și devotament că jurământul căsătoriei nu înseamnă doar cuvinte. Verticalitatea și puterea de caracter de care a dat dovadă în lupta zilnică pentru viața soției sale ne face să sperăm că Boris își va îndemplini funcția la fel de responsabil.