Nu e o noutate faptul că, de ceva timp, Roman Burlaca este unul dintre cei mai apreciați regizori atât în Moldova, cât și în România. Numeroși artiști au apelat deja la serviciile sale de producție, pentru a beneficia de cele mai calitative și creative videoclipuri pentru piesele lansate. Și interpreta RUBY, de peste Prut a înregistrat câteva colaborări cu tânărul moldovean și nu s-a oprit acolo.


Ieri, Roman și Ruby și-au anunțat admiratorii virtuali că pregătesc un nou produs senzațional. Videoclipul va fi realizat pentru piesa „Luptătoare” pe care artista încă nu a lansat-o oficial. Se pare că melodia va fi prezentată la pachet cu producția video, așa cum obișnuiește cântăreața. Regizorul a postat și primele imagini surprinse în procesul de lucru.

Din poze se observă că Ruby participă în mai multe scene. Cântăreața surprinde și de această dată cu look-uri îndrăznețe. La una dintre ținute, interpreta a optat și pentru o perucă blondă.

Întreaga echipă a filmat timp de 20 de ore fără întrerupere, iar într-unul dintre comentarii, Roman Burlaca a dezvăluit că, „va fi bombă”. Nu este de mirare, așa cum BR Films și-a obișnuit deja publicul cu videoclipuri excepționale.

Citește și: Sare pe rană! Roman Burlaca prezintă un nou videoclip creat pentru o artistă din România (Video)

Cei doi nu au anunțat și când va fi gata producția. Noi, însă vă vom ține la curent!

Foto: Instagram.com