De când a devenit parte a marii familii Gobal Records, Denis Roabeș alias The Motans vine cu tot mai multe lansări-surpriză! Astăzi, interpretul basarabean numit „fenomen” peste Prut a lansat o încă o piesă cu versuri în limba română! E despre jumătăți în iubire!

16105478_595397127324272_2245937603758528481_nLa numai două săptămâni distanță de la ultima realizare muzicală care i-a adus un succes răsunător, Denis Roabeș prezintă o nouă piesă. Single-ul se intitulează „Fifty Fifty” și chiar dacă face aluzie la engleză, versurile sunt în limba română. Atât cuvintele, cât și muzica piesei, sunt semnate în totalitate de către solist.

Și de data aceasta Denis s-a „jucat” cu versurile și efectele stilistice ale cuvintelor și chiar dacă a zis că urăște piesa, fanii au înțeles că de fapt, totul e invers!

„[…] Pe jumătate mort, pe jumatate beat,
Mă țin de ușa deschisă pe care ai lăsat-o când ai plecat.
Pe jumătate beat, pe jumatate mort
Trebuia să închizi bine ușa de tot. […]”, cântă The Motans.

the motans

De producția audio se fac responsabile două nume sonore din familia Global Records: Costin Bodea și Alex Cotoi, care au contribuit la realizarea multor hituri ale ultimilor ani, în România. „Fifty Fifty” nu are deocamdată un videoclip.

Amintim că pe 25 februarie, The Motans și-a lansat prima colaborare cu Delia – piesa „Weekend”. În jumătate de lună de la încărcarea sa pe YouTube, videoclipul acesteia a acumulat aproape 5 milioane de vizualizări!

Foto: captură YouTube, Valeriu Cătălineanu

Distribuie articolul: