Dragostea și abia după asta – părinții și banii! Asta și-a rostit fiul de 21 de ani al lui Arnold Schwarzenegger, atunci când a început să se iubească cu excentrica Miley Cyrus. Inițial, părinții băiatului nu aveau nimic împotriva acestei idile. Acum, însă, Patrick riscă să rămână fără moștenire dacă își va continua relația cu această tânără. Vedeți, mai jos, ce cred Arnold și Maria cu privire la relația amoroasă a fiului lor, dar și câți bani urmează să primească fiul lor, drept moștenire.

Arnold Schwarzenegger și soția sa, Maria Conchita Alonso, sunt de părere că fiul lor își petrece timpul într-o companie nedemnă și că acest lucru nu este deloc în avantajul său. Or, după ce idila dintre Patrick și Miley a evoluat atât de mult, încât în familia băiatului, certurile au devenit un lucru comun.

Colac peste pupăză, însă: Patrick s-a mai și încumetat să declare că nu intenționează să lucreze, pentru că așteaptă să intre cât mai curând în posesia contului bancar care i se cuvine ca moștenire de la părinți.

La vârsta de 25 de ani, băiatul urmează să obțină oficial, toți banii. Potrivit presei de peste ocean, este vorba despre o sumă impunătoare, de tocmai 50 000 000 de dolari.

Părinții lui Patrick afirmă că băiatul a avut mereu totul de-a gata, iar asta i-a moderat pofta de a mai obține ceva valoros de la viață. Anume de aceea Arnold și Maria i-au impus, băiatului, o condiție importantă, pentru ca acesta să intre în posesia banilor: să se despartă de Miley Cyrus, dacă vrea să primească banii. Patrick, precum și intuiam, a rămas șocat de condiția părinților, declarând că nu-și va părăsi iubita de dragul banilor.

Asta, în condiția în care tânăra interpretă fusese acasă la Patrick, pentru a face cunoștință cu părinții acestuia. Atunci, mama băiatului s-a arătat încântată de „viitoarea noră”, declarând că o va accepta ca pe propria fiică. Miley și-a pătat imaginea abia după aceea, când a postat, pe Instagram, mai multe imagini care o trădează în timp ce fumează marijuana. În acest mod, Miley îi strică reputația iubitului său și mai și promovează, pe deasupra, un mod nesănătos de viață!

În ciuda nemulțumirii părinților, Patrick continuă să fie surprins, de către paparazzi, în compania compromițătoarei sale iubite și, se pare, va renunța la condiția părinților anume în favoarea ei. 

Amintim că actorul Arnold Schwarzenegger și soția sa, Maria Shriver, au împreună patru copii: Katherine, Christina, Patrick și Christopher.

Foto: extratv.comfilmibeat.comheavy.com, Instagram

Distribuie articolul: