Unul dintre cei mai sexy actori latino de pe planetă, dorit de femei, cât și de bărbați, și-a luat un angajament care a stârnit controverse în lumea mondenă din America Latină.

Eduardo Verástegui (38 de ani), frumosul țigan din clipul melodiei “Ain’t it funny”, care o seduce pe Jennifer Lopez, și-a luat în urmă cu 10 ani un angajament uluitor. Acesta a jurat că nu va mai face sex până nu va întâlni femeia menită să-i devină soție. Și asta din motive strict religioase. Catolic convins, se pare că Eduardo a reușit să se țină de cuvânt, trecând o decadă de la “pactul” pe care l-a încheiat cu el însuși.

“Au trecut 10 ani de când am promis că voi trăi în abstinență totală și este chiar decada în care am fost cel mai productiv”, a declarat Eduardo pentru Agencia Mexico, scrie realitatea.net.

Perioada prolifică la care se referă este legată de o serie de proiecte demarate în cadrul casei sale de producții de film, Metanoia. Fostul latin-lover produce pelicule care promovează doar aspectele pozitive ale vieții și preceptele religiei catolice. De altfel, el a refuzat să mai apară în producții centrate pe sex sau violență.

Clipul “Ain’t it funny”

Distribuie articolul: