Tabloidele îl plasează în nenumărate rânduri pe Ryan Gosling în topurile celor mai stimate și adorate personalități din întreaga lume. Actorul canadian are o experiență care vorbește de la sine. În cadrul unui interviu pentru ES magazine, starul de cinema a surprins cu răspunsul legat de cine ar vrea el să devină următorul președinte al Statelor Unite ale Americii.

Acotorul de 35 de ani este noua imagine de pe coperta publicației ES magazine, de aceea nu a fost lăsat fără să ofere un interviu pentru această publicație.

Ryan-Gosling-ES-Magazine-Tom-Lorenzo-Site-Main-Cover-1

Întrebat despre cine crede că ar fi un președinte onorabil pentru Statele Unite ale Americii, Gosling nu a dat nume concrete, ci a spus scurt pe doi:

Cred că America are nevoie de o mână de femeie. Mi-au plăcut întotdeauna conducătorii-femei. Am fost educat de mamă și surori, iar acum, în casa mea, majoritatea membrilor sunt femei. Femeile sunt mai bune decât noi, bărbații. Ele sunt mai puternice, mai evoluate. Ele ne fac să fim mai buni”, susține actorul.

Gosling a făcut cu siguranță referire la Hillary Clinton – reprezentanta democraților și unul dintre cei mai populari candidați. Politiciana are șanse mari de victorie, iar despre asta vorbesc și mesajele pe care Clinton le primește din partea oamenilor din showbizul american.

6639c3fa00f2387988c464097f0fcf20

Foto: ES magazine, gq.comyahoo.com