Azi, 29 august, a fost lansat un nou parteneriat media în online-ul din Republica Moldova. Portalul de știri UNIMEDIA și revista pentru femei PentruEA.md și-au unit eforturile pentru promovarea imaginii pozitive a femeilor în societate și valorificarea conținutului de calitate. În cadrul acestui parteneriat, pe UNIMEDIA a fost lansat un nou modul, unde se conțin ultimele articole publicate pe PentruEA.md. Asta va permite celor 350 de mii de vizitatori UNIMEDIA să acceseze informații utile despre femeile active și puternice din țara noastră.

De asemenea, redacțiile celor două site-uri dezvoltă o strategie comună de vânzare a publicității și vor face schimb de experiență pentru îmbunătățirea și valorificarea conținutului.

UNIMEDIA este site-ul de știri nr. 1 din Republica Moldova, care îşi propune să apropie şi să faciliteze discuţia dintre cetăţeanul simplu şi persoanele publice. Portalul este un spaţiu al discuţiilor, unde pot fi exprimate liber opinii contradictorii pe diferite teme. Tendinţa UNIMEDIA este să devină un portal multimedia, care este elaborat cu participarea activă a cititorilor în format text, foto, audio şi video. UNIMEDIA este o investiţie privată şi urmăreşte să obţină profit, iar din punct de vedere editorial – să-şi informeze vizitatorii în mod operativ şi imparţial.

Revista online PentruEa.md este o platformă de referinţă pentru femeile din Republica Moldova. Specificul site-ului îl constituie poveștile de succes ale femeilor din Republica Moldova și istoriile moldovenilor plecați în străinătate. În afară de acestea, se publică regulat interviuri cu diverse personalități din Republica Moldova și de peste hotare, dar și alte informații specifice pentru publicul feminin (sfaturi de modă, frumusețe, sănătate, rețete, divertisment, psihologie etc).

Distribuie articolul: