Portalul de știri UNIMEDIA, Ministerul Tineretului și Sportului și JEF Moldova relansează marți, 29 aprilie, campania „Sunt EUropean”. Acțiunea demarează în contextul liberalizării regimului de vize cu UE pentru Moldova și „Ziua Europei”, care este marcată în fiecare an pe 9 mai. În acest interval de timp va fi distribuită o panglică care este formată din drapelul UE și cel al R. Moldova.

Șoferii care doresc să aibă o panglică cu drapelul UE și cel al R. Moldova pot veni în fiecare zi în perioada 29 aprilie – 2 mai și 5-8 mai (intervalul de ore 11.00 – 17.00) în Piața Marii Adunări Naționale pentru a ridica una. La fel, doritorii de a avea o panglică pot apela la redacția noastră pentru a primi una.

Panglica EUropean

Aceasta este o acțiune susținută de Ministerul Tineretului și Sportului al R. Moldova și Departamentul Politici pentru Românii de Pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe al României. Panglicile sunt distribuite de JEF Moldova.

Amintim că acțiunea “Sunt EUropean” a fost lansată pentru prima dată de portalul de știri UNIMEDIA în primăvara anului 2013, care a continuat în ajunul sărbătorilor dedicate Zilei Independenței și Summit-ului de la Vilnius de anul trecut, atunci când R. Moldova a parafat Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană. 

Distribuie articolul: