Reprezentanta Republicii Moldova, Valeria Ţurcan, a ajuns în finala „Miss World Beach Fashion”. După a doua rundă a concursului, în care au fost selectate 33 de fete, juriul trebuia să anunțe un top 10 al finalistelor. Însă, după lungi dezbateri, jurații nu au putut decide cine va fi a 10-ea finalistă, din această cauză au inclus în listă tocmai 11 reprezentante ale sexului frumos. În finala „Miss World Beach Fashion” au ajuns reprezentante din următoarele țări: Franța, Indonezia, Jamaica, Spania, Filipine, China, Ghana, Ucraina, Italia, Brazilia, și Republica Moldova.
Valeria Ţurcan are 18 ani și va reprezenta, în acest an, Republica Moldova la Miss World. În luna septembrie, tânăra va concura cu alte peste o sută de fete pentru titlul de Miss World. Concursul de frumusețe va fi organizat în Indonezia, informează UNIMEDIA.

În cadrul Miss World, tinerele vor trece mai multe etape de preselecție. Pe pagina oficială a concursului, Valeria se descrie drept:„inteligentă, deșteaptă și frumoasă”. Tânara a declarat că îi place să asculte muzica clasică, adoră să picteze și să petreacă timpul liber alături de familie.

Vezi aici discursul reprezentantei din Republicii Moldova la Miss.