Horoscopul săptămânii 23 – 29 decembrie vine cu surprize pentru mai mulți nativi ai zodiacului. Unii nativi se axează mai mult pe lucru, în timp ce alții acordă mai multă importanță relației de familie și cuplu. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Berbec: Cei născuți în zodia Berbec devin de-a dreptul obsedați de carieră, de ascensiunea profesională și nu este exclus ca pe sfârșit de an să facă o schimbare majoră de loc de muncă. În plan sentimental vor deveni mai entuziaști și își vor manifesta cu pasiune sentimentele și trăirile interioare.

Taur: Vrei să petreci cât mai mult timp singur, în zona ta de confort, pentru a putea să te ocupi de pasiunile pe care le ai, dar și pentru a reuși să te redescoperi. Ai avut parte de o perioadă agitată și simți nevoia de puțină liniște.

Gemeni: Cu toate că cei născuți în zodia Gemeni sunt, prin definiție, prietenoși și sociabili, în această perioadă vor căuta să stea mai mult cu propriile lor gânduri. Nativii se retrag în intimitate și analizează, fac un bilanț al acestui an care a fost destul de intens pentru ei.

Rac: Intuiția și creativitatea te caracterizează în această săptămână. În plus, reușești să îți organizezi timpul astfel încât să te bucuri de intimitate alături de partenerul de cuplu, dar și să petreci timp de calitate alături de familie.

Leu: Preocupările profesionale, activitățile legate de locul de muncă, vor fi punct de interes în această perioadă, iar cei născuți în zodia Leu tind să-și neglijeze familia și partenerul de viață.

Fecioară: Simți că o persoană importantă din viața ta nu îți acordă suficient sprijin, iar acest lucru te demotivează. Pe de altă parte, încearcă să discuți deschis pentru a putea să te relaxezi în această perioadă alături de persoanele care contează.

Balanță: Familia și activitățile casnice, care presupun nu doar curățenie de sărbători, ci și relaxare citind o carte, urmărind un film, vor capta tot interesul celor născuți în zodia Balanță. Se întrevăd reuniuni de familie, vizite și surprize care au legătură cu cei dragi.

Scorpion: Cei născuți în zodia Scorpion sunt cu gândul la distracție, nu vor dori să stea acasă, decât dacă vor avea invitați și casa va fi plină. Prietenii și comunicarea sunt esențiale în această perioadă și pot avea parte de surprize din partea celor dragi, dar și din partea persoanei iubite.

Săgetător: Acești nativi își fac planuri financiare pe termen lung și devin foarte economi, rigizi în cheltuieli. Se pot preocupa de bugetul de sărbători și pot începe demersuri pentru a face bani, ba chiar am putea spune că dezvoltă o adevărată obsesie în acest sens.

Capricorn: În această săptămână niște adevăruri pot ieși la suprafață sau pot avea parte de surprize neașteptate din partea celor dragi. În dragoste se pot surprinde ei înșiși prin modul de raportare la persoana iubită. Cei singuri pot începe o nouă relație.

Vărsător: Găsești curajul să discuți deschis despre nesiguranțele cu care te-ai confruntat în ultima vreme. Discuțiile pe care le ai cu persoanele importante din viața ta te ajută să ai mai multă încredere în propria persoană.

Pești: Începi să apreciezi mai mult munca în echipă și, prin urmare, lucrezi cu niște prieteni buni la un proiect de viitor. În plus, lucrați într-un mediu relaxant, iar acest lucru vă ajută să fiți cu atât mai productivi. Reușești să-ți organizezi timpul astfel încât să poți să stai și cu familia.