Atelierele de croitorie au devenit în această perioadă destul de solicitate, mai ales în ce privește uniformele școlare. Tot mai multe mame de elevi apelează la croitorese pentru ca odraslele lor să poarte uniforme atunci când vor păși pragul școlii. Producătorii autohtoni au scos și ei o gamă largă de ținute, ale căror produse diferă atât după model, cât și după preț. Ce modele oferă, am selectat și vă arătăm și vouă:

Mai multe linii de îmbrăcăminte din Moldova au scos în vânzare colecții de ținute pentru elevi. Iată un top al brand-urilor de îmbrăcăminte din Moldova de la care se pot alege cele mai frumoase uniforme:

Lia Fia

Lia Fia prezintă modele din colecția „Revenim cu drag la școală” 2017 și include rochițe stilate, bluzițe și costume demne de micile domnițe. Prețurile variază între 600 și 700 de lei.

Crème Brûlée

Crème Brûlée este brandul autohton care prezintă o serie de modele de ținute, atât pentru fete – bluzițe, fustițe și sarafane, cât și pentru băieți – cămăși, pantaloni și sacouri. Prețuri încep de la 400 de lei, cele mai scumpe fiind sacourile – 600 de lei.

Guguță

Ținutele de școală create de brand-ul „Guguță” prezintă uniforme create din stofe naturale și ornamentate manual. Este o linie produsă în special pentru clasele primare ale căror calitate și delicatețe oferă un plus în valoarea personalității copilului.â

Maicom

Magazinul oferă posibilitatea de a alege între o gamă de ținute pentru fetițe, ca de exemplu fuste, sarafane sau cămăși, iar pentru băieți – puteți găsi veste și pantaloni. Prețurile încep de la 200 de lei până la 280 de lei.

Vestiti

Vestiti pune accent pe confort și calitate și oferă ținute la următoarele prețuri:  veste – 280 de lei, cămăși – 225 de lei, pantaloni pentru băieței – 350 de lei, pentru fete: sarafanele – 350 de lei, rochiile – 400 de lei, iar buzele – 250 de lei.

Vivi Art Boutique Fashion

Vivi oferă modele drăguțe atât pentru fete, cât și pentru băieți. Un top, de exemplu, îl găsim la prețul de 640 de lei, iar o fusta – 540 de lei.

Marlen

Sunt folosite cele mai fine stofe pentru crearea diverse rochițe personalizate. Designerul brandului Marlen îndeplinește orice capriciu pentru fetițele drăgălașe.

marlene 2

Malena Kids

Aici găsiți haine pentru băieți și fetițe pentru că puteți alege cămăși, sacouri, fuste, rochii dintr-o colecție impresionantă a brand-ului Malena Kids.

Danissia

Danissia oferă modele variate de uniforme ce se remarcă printr-un stil deosebit și confortabil. Prețurile la fustițe, pantaloni, bluze și cămăși variază între 200 și 300 de lei.

Maxtextil-M

O mulțime de modele stilate sunt expuse pentru potențialii cumpărători. Brandul oferă hăinuțe demne de admirație, care vor fi pe placul oricărui copil.

Autor: Mariana Mereacre, stagiară