Cel mai performant test alergologic ALEX este disponibil acum și în Republica Moldova. Laboratorul medical Alfa Diagnostica l-a implementat cu succes, fiind primul test de laborator din lume bazat pe tehnologia cu nano-particule (multiplex nano-bead technology), elaborat de către specialiștii companiei Macro Array Diagnostics (VienaАustria). Metodă de diagnostic unică acoperă aproape toți alergenii relevanți la nivel global într-un singur test de laborator. Acesta permite măsurarea simultană a IgE total și un profil extins de anticorpi specifice față de 282 alergeni!

KNOW HOW

ALEX – primul test alergologic multiplex, care permite măsurarea simultană a IgE total și a anticorpi specifice IgE față de o serie de extracte alergene și alergeni moleculari. Bazat pe nanotehnologia modernă, acest test cuprinde 282 alergeni (160 de extracte de alergeni si peste 122 de alergeni moleculari). Indiferent de vârstă (chiar și la bebeluși), o cantitate foarte redusă de sânge este suficientă pentru un screening complet al alergiilor.

Testul combină în sine nivele doi și trei de diagnostic alergologic și permite de a aprecia integral sensibilizarea organismului pacientului și de a stabili o conduită terapeutică.

Detaliile despre testul ALEX  pe site-ul nostru specializat www.alergie.md

P

Distribuie articolul: