Pe 10 septembrie, își sărbătorește a 44-a aniversare soțul renumitei prezentatoare TV și activiste ruse Kseniya Sobchak. Actorul Maksim Vitorgan împlinește 44 de ani, iar cu această ocazie, a fost onorat de către soție cu o profundă declarație de iubire.

În semn de recunoștință pentru dragostea pe care i-o poartă, Kseniya i-a adresat soțului său un mesaj inspirat din cartea „The Sacred Book of the Werewol”, publicată în 2004 de către scriitorul rus Viktor Pelevin.

În dragoste, lipsește complet sensul. În schimb dragostea dă sens absolut oricărui lucru. Ea mi-a făcut inima ușoară și pufoasă ca un balon cu aer. Nu înțelegeam ce se întâmplă cu mine, nu pentru că m-am prostit, ci pentru că nu aveai ce înțelege din cele care se întâmplă. Alții ar putea spune că asemenea iubire nu poate fi profundă. După mine, ceea în ce se află adâncimea deja nu este iubire, ci o reglare de conturi sau o schizofrenie.

Îți mulțumesc pentru tot. Ce fericire e, totuși, că tu exiști. O mare parte din viața mea am crezut că tu, la fel ca și Moș Crăciun, pur și simplu ești inventat de către oameni.

Dar tu exiști. Unicul și Irepetabilul meu. Maksim, la mulți ani”, scrie Kseniya, în mesajul virtual, adresat soțului.

“В любви начисто отсутствовал смысл. Но зато она придавала смысл всему остальному. Она сделала моё сердце лёгким и пустым, как воздушный шар. Я не понимала, что со мной происходит. Но не потому, что поглупела — просто в происходящем нечего было понимать. Могут сказать, что такая любовь неглубока. А по-моему, то, в чём есть глубина — уже не любовь, это расчёт или шизофрения.” Спасибо тебе за всё! Какое же счастье,что ты все-таки существуешь! Большую часть своей жизни я думала,что тебя,как и Деда Мороза,просто придумали люди. Но ты есть.Мой Единственный и Неповторимый. @mvitorgan , c днем рождения!

Фото опубликовано Ксения Собчак (@xenia_sobchak)

Menționăm că alături de soțul ei, Kseniya Sobchak a prezentat una dintre serile concursului internațional Novaya Volna. Cei doi nu mai pot ascunde că în curând vor deveni părinți.

Про вчера ❤️ #новаяволна спасибо @alexanderarutyunov за #немногоготики

Фото опубликовано Ксения Собчак (@xenia_sobchak)

Через 45 минут прямой эфир #НоваяВолна #ВечерПремьер с моим Mr Big :)) wearing @alexanderarutyunov dress

Фото опубликовано Ксения Собчак (@xenia_sobchak)

Foto: Instagram