„Savurează viața prin fitness și nutriție”, acesta este îndemnul adus cel modern studio care vine să pună în balanță mișcarea și alimentația rațională. „Elena Ozun” fitness&nutrition Studio este un centru de fitness unic în Moldova ca și concept și pachet de servicii.

Inovația adusă în  lumea celor care poartă o luptă strânsă cu surplusul de kg constă în programul de remodelare corporală RESTART. Punctul forte al conceptului este faptul că rezultatele devin vizibile într-un interval scurt de timp. În numai șase săptămâni, RESTART te face mai fericită cu minus 6 kg, datorită tonifierii musculaturii prin antrenamente personalizate și planului de alimentație individualizat.

„Elena Ozun” fitness&nutrition studio este conceput în cele mai minuțioase detalii, încât creează o simbioză între tehnici eficiente de antrenamente în grup, contribuția specialiștilor în nutriție acreditați la nivel internațional și sesiuni de masaj specializat. Femeile, dar și copiii au oportunitatea să aleagă între următoarele pachete: Jumping fitness, Kangoo Jumps, Fly Yoga, TRX, Step, Tabata.

Pentru a participa la eveniment te înscrii AICI

Vă invităm să participați la deschiderea oficială a studioului de fitness și nutriție din sectorul Botanica al capitalei. Echipa a pregătit un weekend bogat în surprize de la care nu trebuie să lipsiți! Evenimentul de celebrare va avea loc sâmbătă, 18 martie, str.Dacia 49/14 și presupune următorul program:

12:00 Seminar „Slăbește mâncând”, condus de Elena Ozun, trainer fitness și specialist în remodelare corporală;
13:30 Lansarea Programului de remodelare corporală #Restart;
13:40 Celebrare inaugurării cu gustări sănătoase și surprize.

elena ozun 2Și dacă ziua de sâmbătă este consacrată informării, cea de duminică este rezervată mișcării. Studioul își deschide ușile pentru viitorii prieteni. Vei cunoaște echipa de profesioniști cu care urmează să lucrezi și vei avea șansa să testezi întreaga gamă de antrenamente. Arderea caloriilor se va desfășura  conform programului:

12:00- 12:30 Tabata
12:30- 13:00 Step coreografic/ functional
13:00- 13:30 Kangoo Jumps
13:30- 14:00 TRX
14:00- 14:30 Jumping fitness
14:30- 15:00 Jumping kids
15:00-15:30 Fly Yoga
15:30 – 16:00 Degustații Fit cafe și surprize

„Elena Ozun” fitness&nutrition studio este gata să-ți fie partener de încredere în realizarea scopului comun – cel de a sculpta parametri siluetei ideale. Primăvara face restart naturii, noi facem RESTART corpului tău!

Pentru a participa la eveniment te înscrii AICI

P