O femeie înregistrată pe blogul Golbiz.com a publicat o listă de unguente ieftine din farmacii care au un efect fenomenal asupra ridurilor. După mai multe experimente, femeia a realizat o listă de unsori care într-adevăr previn ridurile.

Unguent cu retinol

Retinolul (Vitamina A) este un principalul inamic al ridurilor. Asta, pentru că datorită acestei substanțe se regenerează celulele. Unguentul cu retinol crește producția de colagen, împrospătează pielea, reduce ridurile. Se recomandă aplicarea unguentului după curățarea feței.

Aplică o cantitate de unguent pe zonele cu riduri, masând ușor. Repetă această procedură în fiecare seară înainte de somn.

Unguent cu zinc

Unguentul cu zinc are o mulțime de proprietăți benefice, mai ales pentru procedurile de înfrumusețare, inclusiv pentru eliminarea ridurilor.

Unguentul de aplică cu un strat subțire pe zonele cu riduri înainte de fiecare ieșire din casă. Trebuie să ții cont că zincul deshidratează mult pielea, de aceea este bine să îl combinăm cu o cremă hidratantă.

Unguent din heparină 

Unguentul are proprietăți anti-inflamatorii, de aceea este des utilizată pentru eliminarea vânătăilor și pungilor de sub ochi.  Aplicați unguentul pe tenul curățat de 2 ori pe zi.

Atenție! Înainte de a aplica oricare unguent enumerat mai sus, ar trebui să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare.

Distribuie articolul: