Dacă acum doi ani newyorkezele Sarah Awad și Dhemerae Ford se declarau a fi inventatorii manichiurii 3D, astăzi tehnicile de obținere a manichiurii tridimensionale sunt pe larg aplicate în saloane.

Deși inventată pentru ocazii speciale, manichiura tridimensională se bucură și în continuare de apreciere și utilizare. Chiar dacă poate și este însoțită de o mulțime de neajunsuri, acest tip de Nail Art are avantajul indubitabil al originalității, de aceea puțină creativitate, timp și destule accesorii te pot ajuta să obții niște unghii care să te diferențieze frumos de mulțime.

https://www.instagram.com/p/BKgTrn2AmTh/?taken-by=makeup__valley

Cele mai multe modele de manichiură deja create pot fi întâlnite pe Instagram cu hashtagul specific #3dnails, care a adunat peste 170 de mii de postări.

Poate că nu se poate purta prea mult timp și uneori creează dificultăți în rutina de zi cu zi. Să recunoaștem că prima senzație, la vederea unor astfel de modele, e „wow”, inclusiv în cazul manichiurii de mireasă!

https://www.instagram.com/p/BKgCObDASXR/?tagged=3dnails

https://www.instagram.com/p/BKmP7zljT-Z/?tagged=3dnails

😍Elegant nails with full eliment from Japan😗 my customer bring them from Aeon mall. ลูกค้าไปเที่ยวญี่ปุ่นมาซื้อสติ๊กเกอร์3มิติ มาให้แปะ ตอนแรกนึกว่าแปะง่ายๆ ว่าแต่ยากเหมือนกันแหะ😑💦แต่ก็สำเร็จอย่างที่เห็น ….เหอๆ 🙄อ่อแล้วก็สีที่ทาเป็นสีเจลมาใหม่นะ อิอิ👄💋👄#lechat #bigapplered #justbreathe #gelnailart #gel #gelfancy #gelart #gelnail #lovegel #nail #nailaddict #nailsalon #nailist #nailart #nailsdone #nailstagram #nails #crystalnail #sparklinggel #lovenails #glitternail #chicnail #kawaiinail #bkknail #sweetnails #nudegel #3dnails #nailsticker #aeonmall

A post shared by 💞🍓👑Happy nails Happy life👸🐥💝 (@hungeiei) on

https://www.instagram.com/p/BKiwIRIjJ5x/?tagged=3dnails

Foto: Instagrm

Distribuie articolul: