Premierul Iurie Leancă își va petrecere sărbătorile de iarnă în sânul familiei pe teritoriul țării. Acesta a anunțat că în noaptea dintre ani va fi alături de părinți și copii. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la Național4, informează UNIMEDIA.

Premierul a recunoscut că va sărbători Crăciunul atât pe stil nou, cât și pe cel vechi. „Voi sărbători Revelionul cu familia, acasă. Cu părinții, cu copiii. Voi sărbători Crăciunul și pe 25 decembrie și pe 7 ianuarie. În decembrie pentru că noi trebuie să trecem la calendarul nou, iar în ianuarie vom sărbători din obișnuință. Această ambiguitate nu va putea dura la nesfârșit. Va trebuie să sărbătorim într-o zi și în cealaltă să lucrăm. Să nu avem prea multe sărbători și prea multe zile libere. În această perioadă de tranziție ne putem permite să sărbătorim și pe stil noi și pe stil vechi”, a precizat sursa.

Amintim că PentruEA.md a realizat recent un material despre sărbătorile artiștilor din țară, precizând unde vor fi aceștia de Crăciun și Anul Nou, dar și ce stiluri aleg să sărbătorească. Vedeți aici detaliile.

Sursa: UNIMEDIA

Distribuie articolul: