Artiste, activiste, prezentatoare, trainere sau conducătoare de ONG-uri, toate au răspuns pozitiv apelului de a participa la o nouă ediție a Târgului de Caritate „Vintage Bazaar” din acest an. Tradiția acestui târg de a reusi atât femei simple, cât și activiste publice sau vedete în același lor, ne îndeamnă din nou să profităm de prețuri mici pentru a ne achiziționa o haină mult-dorită.

„Vă reamintesc că duminica aceasta, pe 10 februarie va avea loc târgul de haine din garderoba noastră, precum și a mai multor fashioniste , organizat de Vintage Bazaar și Diana Maftei. 👗👕👘👠👜 Vom fi acolo cu articole vestimentare calitative și stilate, aproape noi sau chiar noi. Prețurile vor fi simbolice și foarte atractive. 💰👌😜Dacă aveți careva întrebări, nu ezitați să-mi scrieți în comentarii sau în privat”, a notat Mariana Mihăilă pe contul său de facebook.

În cadrul târgului, cu vânzări din care vor face donații caritabile mai vin: înterpretele Corina Țepeș, Mariana Mihăulă și Diana Grigor; Dorina Arsene, trainer și prezentatoare TV; Aurelia Zlotea, fondatoarea Comunității părinților de gemeni, dar și Diana Maftei, organizatorul târgului.

„Vintage Bazaar vă invită la o ediție specială, în ajun de ziua îndrăgostiților!!! În cadrul târgului vor fi expuse hăinuțe pentru întreaga familie!! Garantăm că vă ve-ți condimenta garderoba cu noi ţinute şi accesorii asortate, gata să facă faţă oricărei provocări, mai cu seamă acum, în toiul iernii!! Rochiţe de iarnă, fustițe, bluzițe… toate în culori vii, multă dantelă şi pălării, bijuterii şi eşarfe elegante, cei mai cool pantofi şi cele mai funky genţi, lucruşoare făcute de mânuţe iscusite, adică micile comori scoase la lumină din „dulapurile” virtuale ale unora dintre cele mai hip & chic vintage hunter-ite din Chişinău şi din ţară vă aşteaptă să le descoperiţi la Vintage Bazaar. Intrarea este libera!!!”, au precizat organizatorii.

Vintage Bazaar se organizează lunar și, de câteva ediții încoace, are o cauză de caritate pe care o poate susține orice vine să vândă sau să cumpere la târg. Evenimentul se desfășoară în Cafeneaua „Moldovița” de pe strada Vasile Alcsandri, 78. Mai multe detalii găsiți și pe pagina de Facebook a evenimentului.