Copilăria va fi duminica aceasta regină, iar cei mici, prințișorii acre vor dicta programul și vor fi răsfățați din plin. Iată programul mai multor activități, organizate în diverse locații din Chișinău, unde ați putea alege să vă duceți copilașii de 1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului!

Kids expoVă invităm să participaţi la Expoziţia-festival Internaţională de mărfuri şi servicii pentru copii şi viitoarele mame „KID’S EXPO”,ediţia a IV-a. Expoziţia se va desfăşuraîn perioada 29 mai- 1 iunie 2014, la C.I.E. “Moldexpo” – cel mai important centru de organizare a tîrgurilor şi expoziţiilor din republică.

De pe 29 mai până pe 1 iunie la Centrul expozițional Moldexpo va avea loc și „Parada cărucioarelor și slingurilor”. O expoziție cu diverse ateliere de lucru și master class-uri, o mulțime de concursuri și surprize pentru copilași.  

parada carucioarelor

La 1 iunie Vă așteptăm la Primul Festival al Văcuțelor în Republica Moldova. Un eveniment inedit în cadrul căruia 10 echipe formate din oameni de creație vor picta machetele văcuțelor, care sunt de dimensiuni naturale. Veniți însoțiți de copii, faceți poze, bucurați-Vă de o sărbătoare fantastică!

Vacile

copii cuminti

Fiecare sărbătoare înseamnă și un eveniment deosebit la Shopping MallDova. De această dată, cu gândul la Ziua Copiilor și la omagiații acesteia, reprezentanții centrului comercial au pregătit o adevărată călătorie în copilărie, cu multe aventuri fascinante și clipe de neuitat. Startul distracțiilor se dă pe 29 mai și va dura tocmai 4 zile, ca în povești.

Mall Dova

baby hallgurinel

linella

ziua copiilor

organhallorgan hall

copii ziua copiilor

Ziua copiilor

Ziua copiilor

Foto: facebook.com, organhall.md, moldovaconcert.md, semia.md

Distribuie articolul: