Petrecerea burlăcițelor nu mai este o noutate pentru Moldova și tot mai multe viitoare mirese aleg să-și adune prietenele să o celebreze. Este ocazia perfectă să mai scape de emoții și să se distreze pe cinste. Cine organizează petrecerea burlăcițelor? Se presupune că este datoria domnișoarei de onoare. Locația, tema și activitățile alese pentru trebuie să corespundă întru totul cu preferințele și caracterul viitoarei mirese. Multe mirese vin cu ideea de a organiza petrecerea și se ocupă de toate.

Petrecere, sursa:facebook.com

Indiferent cine e cu inițiativa poți alege o temă, un dress code pentru petrecere. Chiar dacă nu o faci, fii creativă și inventivă, încearcă să personalizezi detaliile care fac diferență, cum ar fi șervețele, baloane, confetti, împachetatul cadourilor, abțipilduri personalizate. Încearcă să ai cât mai multe accesorii de aceeași culoare. Nu o să dai greș!

Unde poți organiza petrecerea? Clubul de noapte poate fi salvarea. Veți fi în centrul atenției cu siguranță. Pentru mai multă distracție schimbați locația, fiecare club are farmecul său. Poți opta pentru restaurant, este o oportunitate să mai stați la taclale și să savurați o cină delicioasă. Totuși, dacă gălăgia vă place mergeți la karaoke. Începeți cu o melodie preferată și dezamorsați atmosfera așa încât să cântați împreună. 

Petrecere, sursa foto: blogspot.com

Multe fete își doresc o zi de răsfăț înaintea nunții. Poți opta pentru o zi la piscină sau la spa – locul perfect pentru relaxare și povești amuzante. Între masaje și tratamente cu ciocolată sau aromaterapie puteți opta faceți o baie în jacuzi sau piscină.

O opțiune mai puțin costisitoare este petrecerea în pijamale. Vă puteți răsfața colorându-vă unghiile, aflând ultimele noutăți din viața fiecăreia! Înarmați-vă cu perne, oje, tratamente faciale, reviste, muzică bună, cocktail-uri delicioase, multe decorațiuni și jocuri.

Petrecere, sursa foto:mostwantedblog.org

Lista nu se oprește aici, oriunde ai alege să organizezi petrecerea, de voi depinde să fie de neuitat!