În acest weekend nu uita să-ţi faci timp şi pentru distracţie. Eşti aşteptat(ă) la spectacole de teatru, concerte instrumentale, dar şi expoziţii organizate de tineri artişti.

TEATRU

Vineri, începând cu ora 17:00, la Teatrul Luceafărul se va juca spectacolul „Questa e la vita dolce?…” de Gheorghe Urschi, iar Teatrul Satiricus te aşteaptă de la 18:00 cu piesa „Maimuţa în baie” de Irina Nechit.
Sâmbătă poţi să îi duci pe cei mici la Teatrul Cehov, unde începând cu ora 12:00 se va juca basmul scriitorului rus Alexei Tolstoi, Cheiţa de aur. Iar seara, la 18:00 poţi merge la Teatrul de pe Strada Trandafirilor unde se va juca „Omul care aduce ploaia” de R.Nash.
Teatrul de Operă şi Balet prezintă opera „Madame Butterfly” de Giacomo Puccini, în regia lui Eugen Platon, dirijor Andriy Yurkevych.

MUZICĂ

Dacă îţi place muzica simfonică, atunci cu siguranţă trebuie sa mergi vineri, la ora 18:00, la Filarmonica Naţională, unde violoncelistul român Anton Niculescu va susţine un concert.
Sâmbătă, începând cu ora 18:00, Ion Negură si Olga Iuhno vor susţine la Sala cu Orgă un recital de flaut şi pian. Iar pe iubitorii de romanţe îi anunţăm că de miercuri, 22 februarie va începe festivalul Crizantema de aur.

CINEMA

În acest sfârşit de săptămână la cinematograful Gaudeamus vor rula trei filme remarcabile ale regizorului italian Federico Fellini. Vineri începând cu ora 18:00, veţi putea urmări Oraşul Femeilor, un film din anul 1980. Sâmbătă, la acceaşi oră, va rula filmul La Dolce Vita, din anul 1960, cu celebrul Marcello Mastroiani și . Iar dumincă, de la 18:00, puteţi merge să vizionaţi drama .

EXPOZIŢII

Sâmbătă, începând cu ora 14:00, la Muzeul Zemstvei este organizată expoziţia de fotografii DiversitARTe. Printre fotografiile expuse veți avea ocazia să le admirați și pe cele ale Cristinei Evtodii, cea mai recentă membră a echipei redacției revistei PentruEA.

Distribuie articolul: