Sărbătorile de iarnă v-au cam dat peste cap bugetul familiei? Gata cu fobia prețurilor ridicate – acum puteți începe noul an cu o garderobă actualizată, la prețuri mici. În perioada 22 ianuarie – 28 februarie, pe site-ul web și în toată rețeaua de magazine Maicom, beneficiați de mega reduceri de până la 50%.

O selecție vastă de colecții și culori va permite fiecărui membru al familiei să-și pună în valoare individualitatea.

De exemplu, o helancă pentru femei o găsiți la preț de 77 lei. Un set de haine de casă, comod și elegant, poate fi achiziționat cu doar 299 lei. Pentru persoanele care preferă stilul sportiv și apreciază mobilitatea, alegerea perfectă este o rochie caldă de bumbac moale pentru dame, care costă doar 333 lei.

Mega reducerile îi vor bucura și pe bărbați, oferindu-le o gamă largă de colecții de haine la prețuri atractive. De exemplu: maletele și tricourile pentru bărbați le puteți cumpăra la doar 99 lei, iar pijamalele – la preț de 244 lei.

În colecția pentru copii, ca și în întreaga gamă de produse, Maicom mizează pe o calitate dovedită a articolelor vestimentare. De exemplu, o pijama pentru fete, cu o compoziție de 95% bumbac, o puteți cumpăra la doar 199 lei.

Nu ratați oferta mega reducerilor de la Maicom, începeți-vă anul cu achiziții profitabile și plăcute!

„Urmăriți noile promoții, reduceri și colecții în magazinele noastre și pe site-ul maicom.com, la fel și pe pagina de Facebook și Instagram. La noi veți găsi haine comode și ușor de purtat pentru tine și familia ta”, anunță cei de la Maicom.

Pentru cumpărături online, accesați: maicom.com sau telefonați: 078 303 707 /  078 303 710

P