Ca în fiecare an, interpreta Aura a mers în preajma sărbătorilor de iarnă la munte, alături de toată familia. La doar trei zile după ce se bucurau de schiat și zăpadă, una dintre gemenele ei a făcut o entorsă pe pârtie. Astfel, restul vacanței, Aura l-a petrecut alături de Lory, fiica ei, în pat.

“M-a mirat extraodinar de mult fraza pe care mi-a declarat-o fetița mea atunci când mi-a văzut fața supărată pentru ceea ce s-a întâmplat tocmai la jumătatea vacanței: ‚Mama, nu e om să nu treacă prin suferință!’ Am râs cu poftă și am petrecut restul zilelor alături de ea, tolănite”, a povestit Aura în cadrul emisiunii Veranda de la JurnalTV.

Familia Aurei

“Sora ei, Bety, din solidaritate, nu a mers nici ea la schi în următoarele zile. Bine că deja s-a însănătoșit Lory – ăsta e cel mai mare cadou pentru mine”, a mai adăugat Aura. Interpreta s-a odihnit cu familia în munții Bucini, în România, unde era zăpadă, precum a declarat interpreta, era frumos. “Am întimpinat acolo Crăciunul și Anul Nou”, a mai povestit artista.

De ce Aura nu are pagină de Facebook?

Interpreta a fost întrebată de ce până acum nu are pagină de Facebook. “Pentru ca lumea să nu știe așa de multe despre mine”, spune artista râzând. “Nu am prins încă firul noilor tehnologii, dar recunosc că în ultimul timp mă gândesc că este cazul să-mi fac – acolo se coc toate știrile. În schimb tot ce am de spus, eu spun presei, iar lumea știe cât trebuie despre mine și despre familia mea” a mai spus Aura.  

Distribuie articolul: