Sunteți invitați la „Marea Unire Muzicală”! Una dintre cele mai îndrăgite și premiate artiste din România, Andra, anunță două zile de spectacole extraordinare, pe 10 și 11 aprilie 2019, de la ora 19:00, la Palatul Național „Nicolae Sulac” din Chișinău. Evenimentele cu titlul sugestiv de „Tradițional” vor fi acompaniate de Orchestra Fraților Advahov și promit a fi o premieră pentru capitala Republicii Moldova.

ANDRA aduce un omagiu muzicii tradiționale care face inimile moldovenilor să bată în același timp, pentru aceleași vise. În cadrul celor două evenimente de la Chișinău, artista va interpreta piese iubite din folclorul românesc și nu numai, culese din toate regiunile istorice ale Romaniei. Interpreta promite nu doar o premieră, dar și invitați speciali în cadrul acestor frumoase serate. Prețul unui bilet variază între 300 și 890 de lei.

Andra, în concertul „TRADIȚIONAL”, alături de Orchestra Fraților Advahov și Invitați speciali

De când a lansat primul single, acum 17 ani, și până în prezent, Andra a lansat 13 albume și a câștigat Discuri de Diamant, Platină, Aur și Argint pentru vânzările materialelor discografice. De asemenea, deține numeroase premii pentru vocea și performanțele ei, printre care „Cea mai bună solistă”, „Cea mai bună voce feminine” sau „Cel mai iubit artist”, reușind să rămână în topurile muzicale de când s-a lansat.

„Inevitabil va fi bine”, „Iubirea schimbă tot”, „ Sudamericana” și „ Nos Fuimos Lejos” sunt doar câteva hituri care au ajuns la inimile și în sufletul fanilor, iar colaborările cu artiştii naţionali şi internaţionali de renume, precum Ştefan Bănică, Marcel Pavel, What’s Up, Marius Moga, Pachanga, Enrique Iglesias ș.a. au adăugat farmec în fiecare piesă, devenită hit!

Distribuie articolul: