Oameni cu renume s-au tot despărțit în ultima perioadă la Hollywood: după Gigi Hadid care a pus punct relației cu Zayn Malik, a venit acum rândul Alessandrei Ambrosio. Fotomodelul s-a despărțit de logodnicul ei Jamie Mazur după 10 ani de relație. Fiind logodiți, modelul și omul de afaceri așa și nu au mai ajuns în fața altarului , deși împreună educă doi copii: Anja Louise de 9 ani și Noah Phoenix de 5 ani.

După cum informează unele surse, cuplul au încercat să păstreze relațiile între ei de dragul copiilor pe care îi au. Cu toate acestea, într-un anumit moment, Alessandra a decis că, pentru viitorul bun al copiilor lor, e mai bine ca ea și Jamie să se despartă. Ultima fotografie comună cu ei doi îndrăgostiți, în care el a cerut-o în căsătorie, dar totuși nu a mai dus-o la altar, pe pagina de Instagram a modelului în vârsta de 36 de ani, datează din luna decembrie 2017. În ultimele luni Ambrossio a fost în vacanță alături de prieteni și copii, care au susținut-o în acest moment dificil.

Citește și: Alessandra Ambrosio: „Corpul meu e mai frumos după ce am născut”

De remarcat faptul că Alessandra nu de puține ori mărturisea că visează la o nuntă mare, fastuoasă, de aceea marele eveniment era pentru ea o mare responsabilitate. Însă din cauza programului de lucru pe care îl avea încărcat, a amânat mult timp lucrurile. Alții spun că aceasta o făcea intenționat. Acum, îngerașul Victoria’s Secret s-a întors cu copii în Los Angeles și până acum nu a comentat în niciun fel despărțirea de partenerul său.

☀🌺☀ #Calilife

Публикация от Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)