Cuplul foarte cunoscut în România, fostul model Danei Săvuică și notarul Răzvan Stanciu s-au despărțit, după 22 de ani de căsătorie. Dacă până acum apăruseră în presă zvonuri conform cărora cei doi urmează să divorţeze, Dana a recunoscut într-un final că a divorţat de tatăl fiicei sale încă din luna decembrie a anului trecut.

Dezvăluirile au fost făcute pentru Revista Click rin România, vedeta anunțând că a vțndut vila în care lociua cu tatăl fiicei sale și s-a mutat să stea cu fata ei, Julie.

savuica 1„După 25 de ani de relaţie, am divorţat la notar, în decembrie. E un lucru care trebuia să se întâmple, am familia care mă ajută şi mă susţine. Am prietenii foarte mulţi în jurul meu. Viaţa merge înainte. Fiica mea, Julie, e foarte ok şi poate să judece lucrurile aşa cum trebuie. Mi-a zis doar un singur lucru: «Mami, eu mă bucur pentru tine, vreau să fii liniştită, sănătoasă şi fericită» şi la fel pentru tatăl ei. Pentru mine e foarte important să-mi resperct fostul partener de viaţă, am hotărât să ne respectăm promisiunea că nimic din ce s-a întâmplat între noi nu o să fie pentru presă. E important să-mi ţin viaţă personală privată, pentru că am avut şi voi avea o poveste frumoasă de dragoste cu fostul meu soţ”, a declarat Dana Săvuică pentru Click!

Foto: Click.ro

Distribuie articolul: