În scurt timp, modelul plus size, Ashley Graham va deveni pentru prima oară mamă. Iar înainte de marele eveniment aceasta s-a decis pentru o ședință foto în care apare complet dezgolită.

Acum modelul este în ultimul trimestru de sarcină și curând va deveni mămică, iar până atunci aceasta savurează fiecare moment fiind însărcinată.

Cu doar câteva ore în urmă, Ashley a postat pe Instagram fotografii din culisele celei mai recente sesiuni foto din acest an. În aceste fotografii, Graham pozează complet dezbrăcată, în timp ce stă așezată pe un scaun. Modelul nu s-a simțit deloc sinchisită, mai ales că fotograful a fost nimeni altul decât soțul ei, Justin Erwin.

„Ultima sesiune foto din acest an, cu cea mai mare iubire din viața mea”, a scris aceasta pe rețele sociale.

Cadrele de la sesiunea foto au fost apreciate nu doar de fanii modelului, dar și de multe celebrități printre care se numără și Emily Ratajkowski, Amy Schumer și alții.

 

Reamintim că modelul a anunțat deja fanii despre sexul viitorului lor bebeluș și despre ziua când urmează să nască: Ashley va avea un băiat și va naște la începutul lunii ianuarie. Graham continuă să lucreze, duce un stil de viață activ și merge la sport chiar și în timpul sarcinii.

„În sarcină, am adăugat peste 22 de kilograme. Dar cel mai important este că… deloc nu-mi pasă! Nu m-am simțit niciodată mai bine decât acum. Sunt recunoscătoare copilului meu pentru că mi-a lăsat corpul să fie la fel de flexibil și mobil ca înainte de sarcină”, a recunoscut Ashley.

Sursa: Spletnik.ru