Nu mai este un secret faptul că Sylester Stallone are niște fiice frumoase. Una dintre ele, însă, s-a gândit în serios să-și facă o carieră din activitatea de model. Sistine Rose Stallone s-a alăturat grupului de tinere frumoase, stilate și populare (It-girls), devenind noua imagine a revistei Teen Vogue, destinată tinerilor fashioniști. Adolescenta de 16 ani pare să aibă un viitor promițător în modeling. Cum arată aceasta, vedeți mai jos. 

„Și frumoasă, și periculoasă” – asta pronunță tinerii atunci când admiră imaginea frumoasei Sistine, care a moștenit trăsăturile sale fizice de la mama sa biologică – Jennifer Flavin. Se mai spune, chiar, că frumusețea sa magnetică a impus-o pe tânăra de 16 ani să învețe de la tatăl său câteva trucuri pentru lovituri de nota 10 împotriva adversarului.

În fotografiile realizate pentru publicația Teen Vogue, Sistine pozează în rochii de vară, dotate cu print atrăgător. În compania fetei, în fotografii mai apar și câțiva căței pufoși, pe care Sistine îi ține în brațe. Din spusele fiicei lui Stallone, tânăra e pur și simplu înnebunită după astfel de pufoșenii. 

Autorii ședinței foto s-au gândit nu doar să publice fotografii cu Sistine, ci să povestească publicului despre viața, gusturile, preferințele și cariera tinerei. Sistine le-a mărturisit intervievatorilor că-i seamănă mult tatălui său, de la care a moștenit simțul umorului și respectul față de muncă. În ceea ce privește tendința sa pentru modeling, aceasta a mărturisit că predispoziția i-a fost transmisă de la mamă, care a fost model în tinerețe. 

Modelul începător mai dezvăluie că le este extrem de recunoscătoare părinților săi, pentru atâtea posibilități la care alți copii nici măcar nu visează. Una din oportunități este posibilitatea de a călători mult și de a cunoaște lumea. Vacanțele lui Sistine coincid, deseori, cu locurile în care Stallone tatăl se filmează pentru noi producții cinematografice. Sylvester, însă, nu-și consideră fiica drept matură, pentru a-i permite să aibă și un iubit. 

Ședința foto pentru Teen Vogue este prima ședință foto serioasă la care participă Sistine. În portofoliul tinerei, însă, apar o mulțime de alte seturi de fotografii, pe care le împărtășește de fiecare dată pe Instagram. Fanii acesteia mărturisesc că fiica lui Stallone va avea un viitor strălucitor în modelling.

Amintim că Sylvester Stallone are doi fii și trei fiice: Sophia Rose, Sistine Rose și Scarlet Rose.

Foto: Beau Grealy/Teen Vogue, zimbio.com