Experiența vastă acumulată la pupitrul de știri, dar și acasă, alături de cei doi copii ai săi au inspirat-o pe Lucia Roșca (Goldenstern) să-și lanseze un propriu proiect de televiziune adresat celor mici. Care sunt cerințele impuse pentru micii curioși, vedeți mai jos.

Despre proiectul „Hai La Tv” am aflat încă zilele trecute, când prezentatoarea TV abia încingea spiritele cu anunțul pus la cale. Proiectul este destinat în exclusivitate copiilor, având nu doar caracter instructiv, ci și distractiv. 

„Este un vis de-al meu, căruia am hotărât să-i dau viață. Un proiect televizat pentru copii, care abia așteaptă să adune o echipă talentată și dornică să învețe tot ce înseamnă show TV. Un proiect TV cu prezentatori, reporteri, știriști, reporteri live, co-prezentatori ș.a., instruiți de cei mai profesioniști oameni de televiziune și nu doar”, ne-a mărturisit jurnalista.

14241594_300660116976992_6807003471423294491_o

Micii curioși pe care Lucia îi așteaptă la cursurile ei trebuie să manifeste talent, să cunoască limba română, să citească fluent, să aibă vârsta cuprinsă între 6 și 17 ani și să manifeste multă curiozitate față de lumea vedetelor și a materialelor jurnalistice de televiziune.

„Am creat acest grup pentru cei care vor să facă parte din televiziune, radio sau în general din fascinanta lume media. Pentru cei ce își doresc sa devină un prezentator bun, un reporter de calitate sau să cunoască arta de a fi un voice over pe măsură. Începutul este cel mai important! De aceea, dacă îți dorești dar nu știi de unde să pornești sau pe ce cale să o apuci – e simplu. Trebuie să începi cu ceea ce este cel ai important – obținerea unei inițieri necesare în domeniu dar și a primelor abilități practice. La final, îți vei obține locul tău într-un proiect televizat! Avem de parcurs împreună un drum foarte interesant, captivant și care necesită și multa muncă. De aceea dacă ești pregătit cu trup și suflet și ai între 6 și 17 ani te aștept!”, adaugă Lucia Roșca, inițiatoarea proiectului.

Lucia este și instructoare la Școala de Televiziune lansată anterior de către jurnalista Dorina Cojocaru.

Mult succes!

1488776_922449347787855_7119903370664162119_n

Foto: Hai La Tv, Facebook.com, Școala de Televiziune

Distribuie articolul: