Te-am obișnuit cu surprize plăcute atât pentru suflet cât și pentru papilele gustative. Nici de data aceasta nu facem excepție și îți pregătim pentru Maicom Pijama Party. multe-multe răsfățuri așa ca să simți cu adevărat că timpul petrecut a fost dedicat ție. Vei gusta dintr-un tort imens cu un ingredient surpriză și vei savura din spumant autohton cu arome speciale.

Despre tortul deosebit marca „7 Spice” cred că foarte multe nu mai e cazul să spunem. Cine a fost la ediția precedentă a pijamalelor a putut gusta din minunata creație a patiserilor și admira un desert de nota 10. Despre cel de la ediția cu numărul 8, creatoarea tortului ne-a spus:
„Va fi un tort lejer, de tip muss, care se realizează timp de 2 zile. Vor lucra la el mai mult de trei cofetari așa ca toate detaliile să nu ne scape cumva din vedere. Ceea ce e bine să spunem, tortul din ediția aceasta va fi chiar deosebit printr-un ingredient secret pe care îl vom pune înauntru. Sperăm să vă placă ideea noastră, iar despre gust ne spuneți neapărat după petrecere.”

Orice desert perfect se potrivește de minune cu un spumant aromat. Pentru aceasta ediție avem două gusturi și arome care o să vă rămână în memorie pentru mult timp: Stella Rosa Moscato cu aromă de muscat și Stella Rosa Fragolino cu gust și aromă de căpșuni.

Prinde un bilet pentru tine, ia toată Gașca de prietene și Vino la Maicom Pijama Party – cea mai tare petrecere în pijamale din această primăvară. #TakeYourTime

Ia BILETE de pe iTicket.md 🙂

Partener Genaral și coorganizator: maicom
Parteneri: RIGHT LASER DIODA, Fit Mami, iTicket, Ice Roll Moldova, Stella Rosa wine, Salon de Frumusete “Bianca”, 7 Spice -Brutărie şi Patiserie, Saforelle, Andrian Rusu Photographer, Avon.
Gazda: Cooper Karaoke Bar & Kitchen