Ascensiunea sa din ultimii ani bucură toată România, având în vedere că nu toate modelele ajung acolo unde a ajuns și ea. Este catalogată ca fiind una dintre cele mai cotate topmodele din lume și reprezintă imaginea unei campanii internaționale. I-a cucerit pe toți prin frumusețe, naturalețe și simplitate. Vezi despre cine este vorba.

O poți vedea pe cele mai mari postere în cea mai recentă campanie H&M, cu siguranță vara trecută ai văzut-o în campania MANGO, acum este și imaginea sezonului pentru Donna Karan și tot pe ea ai văzut-o îmbrăcată în vestimentație din piele alături de David Beckham pentru brandul britanic Belstaff

Poate nici nu te-ai gândit dar este topmodelul vecinilor noștri de peste Prut. Este Andreea Diaconu, fata care a ajuns pe copertele revistelor din Franța, Spania, Rusia, Suedia și România! 

Este cea de-a treia campanie pentru Hugo Boss, linia BOSS, pentru care Andreea Diaconu este imagine. Sezonul primăvară-vară 2015 o găsește într-o serie de imagini alb-negru fotografiate de Peter Lindbergh.

O atmosferă ce te provoacă la aventură, la plimbări de vară, la o călătorie prin deșertul american și la multă relaxare. 

Andreea este surprinsă purtând atât haine, cât și accesorii ca – ochelari de soare și ceasuri. 

Sursa/foto: mgmodels.com 

Distribuie articolul: