Gisele Bündchen tocmai a devenit primul model care a pozat fără machiaj pentru Vogue, iar pielea ei arată perfect! Topmodelul nu a renunțat numai la produsele de înfrumusețare, ci și la lumina artificială, la stilist și la platoul profesional.

Naturalețea a fost inspirația pentru shootingul de pe cea mai recentă revistă Vogue Italia. Gisele Bündchen a acceptat să pozeze fără nicio urmă de fond de ten sau alte produse, devenind astfel primul model care a pozat fără machiaj pentru Vogue.

 

Sunday early morning with no hair, no makeup at home for @vogueitalia . Thank you @jamie.hawkesworth @gb65 @efarneti and Richard Mason ( nice chatting with you on skype 😊) Domingo cedinho em casa sem maquiagem ou cabelo feitos para Vogue Itália.

Публикация от Gisele Bündchen (@gisele)

Pentru shooting-ul care tocmai a făcut istorie, Gisele a ales să fie propriul ei stilist și l-a lăsat pe fotograful Jamie Hawkesworth să îi facă fotografii în propria ei casă. Mai mult decât atât, topmodelul a adoptat un look extrem de relaxat, pozând într-un hanorac confortabil și cu părul lăsat liber, necoafat.

Gisele are 37 de ani, este căsătorită cu Tom Brady și are doi copii, pe Vivian Lake Brady și Benjamin Brady. Și ce vrem să spunem cu asta este că arăta de invidiat chiar și dacă nu îi știam vârsta sau faptul că are copii, scrie glamour.ro.