Julia Roberts – știe să-și facă timp pentru toate, atât pentru viața profesională, cât și pentru cea personală, știe să îmbine utilul cu plăcutul. Și atunci când nu o vedem pe covorul roșu, cu siguranță o vedem în compania celor trei copii ai săi. Mai nou, s-a apucat de o peliculă pentru care apare în calitate de producător; este vorba de noul ei proiect – „Batkid”.

Superba actriță a dezvăluit gazdei Extra, Mario Lopez, preferințele de sport a celor trei copii ai săi; gemeni Hazel și Phinnaeus, care au câte 10 ani și Henry în vârstă de 7 ani. Roberts a declarat că copiii ei sunt obsedați de fotbal, iar când a fost întrebată ce mai face ea zilele acestea, a răspuns fără să stea pe gânduri: „Fotbal, fotbal, fotbal fotbal, fotbal …”

 
„Oh, am fost o mamă de fotbal pentru un timp, pentru că doar fotbalul, baschetul și yoga aerian (în aer) – sunt „lucrurile” care conduc casa noastră”, a declarat actrița. Iar despre copiii pe care îi are împreună cu cameramanul Daniel Moder, Julia a spus că: „Sunt minunați, ba chiar perfecți!”

De asemenea, Roberts și-a arătat entuziasmul pentru următoarea sa peliculă – o adaptare a documentarului „Batkid Begins: The Wish Heard Around” pe care ea împreună cu sora ei, Lisa Gillan și compania lor Red Om Productions o va produce. „Mă consider suficient de norocoasă pentru că am vizionat acest documentar de care m-am îndrăgostit lulea și pentru care ne gândim să creăm o peliculă, care cu siguranță va fi un film cu adevărat frumos.”

Filmul este despre Miles Scott, băiatul cu leucemie care a cucerit o lume întreagă în 2013, atunci când și-a expus dorința sa de a salva Gotham, ca un super-erou Batman.
Make-A-Wish și mii de voluntari din San Francisco, au făcut tot posibilul ca dorința micuțului să devină realitate, astfel la scurt timp el a fost transformat în „Batkid”.

Inspirându-se din această poveste cu un final fericit, Julia Roberts va fi atât producătoare, cât și actriță în filmul cu același titlu: „Batkid Begins: The Wish Heard Around”.

Sursa: dailymail.co.uk

Sursa foto: ellentv.com

Distribuie articolul: