Florin a intrat în gura presei londoneze pentru decizia sa de a se căsători cu Reverendul Philip Clements de 78 de ani. Florin Marin este model de meserie.

Tânărul are 24 de ani și este originar din județul Dâmbovița, comuna Vișina. Cei doi s-au cunoscut acum 2 ani. Reverendul Philip Clements, fost preot paroh în Eastry, Kent, a confirmat pentru presa din Regat planurile sale de nuntă. Philip Clements şi iubitul său, Florin, vor să îşi facă bagajele şi să se mute în România.

3EC4CCA700000578-4363900-image-a-53_1490868191893

„Nu mai am prea mult de trăit, aşa ca vreau să mă bucur de restul vieţii alături de persoana pe care o iubesc. Vreau să profit din plin de asta. Viaţa mea s-a schimbat imens, pentru că de la preotul muncitor, corect şi devotat, am ajuns să mă îndrăgostesc de un tânăr şi să-mi doresc să-mi petrec restul vieţii cu el. Am facut acest anunţ public pentru că îmi doresc ca Biserica să-şi schimbe atitudinea faţă de această problemă, a căsătoriei între persoanele de acelaşi sex. Sunt convins că foarte mulţi preoţi îşi doresc un partener, dar sunt obligaţi să n-o facă de către regulile Bisericii”, a mărturisit  reverendul la BBC.

Citește și: Un bărbat din Marea Britanie și-a schimbat sexul la 90 de ani

Pe de-altă parte, și modelul se arată fericit. Spune că nu a mai avut o asemenea experiență și că e cea mai lungă relație din viața lui:

„Toţi prietenii mei ştiu că este genul meu de bărbat. Îmi plac oamenii în vârstă, deoarece au mai multă experienţă în viaţă. Pentru mine e ceva wow, pentru ca relaţiile mele trecute n-au durat foarte mult, iar acum cred şi simt că este cea mai bună relaţie din viaţa mea”,  a  spus dâmboviţeanul.

Precizăm că în România nu sunt recunoscute căsătoriile între persoanele de același sex, dar sunt permise în Anglia și alte 17 țări ale lumii.

Sursa: adevarul.ro

Distribuie articolul: